Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: július 25, 2021

Nyári képeslap – július 31-én

Kép
Tárgy:  Egyértelmű a francia impresszionizmus hatása *** Kedves Mindennapi-oroszozók! A vakáció idején kissé másképp, de továbbra is mindennap lesz  Mindennapi orosz .  Kérem, kövessék a naponta érkező képeslapokat – és kívánom, hogy legyen napfényes, felhőtlen, derűs a nyarunk. Желаю вам отлично отдыхать, набраться сил, испытать радости лета.

Nyári képeslap – július 30-án

Kép
Tárgy:  A szimbolizmusra jellemző mennyei kéktől és a fehérített tempera olvadó vonásaitól misztikus, álomszerű a kép *** Kedves Mindennapi-oroszozók! A vakáció idején kissé másképp, de továbbra is mindennap lesz  Mindennapi orosz .  Kérem, kövessék a naponta érkező képeslapokat – és kívánom, hogy legyen napfényes, felhőtlen, derűs a nyarunk. Желаю вам отлично отдыхать, набраться сил, испытать радости лета.

Nyári képeslap – július 29-én

Kép
Tárgy:  Tele őszibarack-illatú bájjal *** Kedves Mindennapi-oroszozók! A vakáció idején kissé másképp, de továbbra is mindennap lesz  Mindennapi orosz .  Kérem, kövessék a naponta érkező képeslapokat – és kívánom, hogy legyen napfényes, felhőtlen, derűs a nyarunk. Желаю вам отлично отдыхать, набраться сил, испытать радости лета.

Nyári képeslap – július 28-án

Kép
Tárgy:  A Malevics köréhez tartozó festő eredeti neve Kljunkov *** Kedves Mindennapi-oroszozók! A vakáció idején kissé másképp, de továbbra is mindennap lesz  Mindennapi orosz .  Kérem, kövessék a naponta érkező képeslapokat – és kívánom, hogy legyen napfényes, felhőtlen, derűs a nyarunk. Желаю вам отлично отдыхать, набраться сил, испытать радости лета.

Nyári képeslap – július 27-én

Kép
Tárgy:  A Monet-stílusú kép Csehov jaltai házában készült 1899-ben *** Kedves Mindennapi-oroszozók! A vakáció idején kissé másképp, de továbbra is mindennap lesz  Mindennapi orosz .  Kérem, kövessék a naponta érkező képeslapokat – és kívánom, hogy legyen napfényes, felhőtlen, derűs a nyarunk. Желаю вам отлично отдыхать, набраться сил, испытать радости лета.  

Nyári képeslap – július 26-án

Kép
Tárgy:  Variációk egy témára *** Kedves Mindennapi-oroszozók! A vakáció idején kissé másképp, de továbbra is mindennap lesz  Mindennapi orosz .  Kérem, kövessék a naponta érkező képeslapokat – és kívánom, hogy legyen napfényes, felhőtlen, derűs a nyarunk. Желаю вам отлично отдыхать, набраться сил, испытать радости лета.  

Nyári képeslap – július 25-én

Kép
Tárgy:  Eredetiben látni – feledhetetlen *** Kedves Mindennapi-oroszozók! A vakáció idején kissé másképp, de továbbra is mindennap lesz  Mindennapi orosz .  Kérem, kövessék a naponta érkező képeslapokat – és kívánom, hogy legyen napfényes, felhőtlen, derűs a nyarunk. Желаю вам отлично отдыхать, набраться сил, испытать радости лета.