Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: július 11, 2021

Nyári képeslap – július 17-én

Kép
  Tárgy: Életkép *** Kedves Mindennapi-oroszozók! A vakáció idején kissé másképp, de továbbra is mindennap lesz  Mindennapi orosz .  Kérem, kövessék a naponta érkező képeslapokat – és kívánom, hogy legyen napfényes, felhőtlen, derűs a nyarunk. Желаю вам отлично отдыхать, набраться сил, испытать радости лета.  

Nyári képeslap – július 16-án

Kép
  Tárgy:  Témavariáció (az eredeti változat a július 26-i bejegyzésnél) *** Kedves Mindennapi-oroszozók! A vakáció idején kissé másképp, de továbbra is mindennap lesz  Mindennapi orosz .  Kérem, kövessék a naponta érkező képeslapokat – és kívánom, hogy legyen napfényes, felhőtlen, derűs a nyarunk. Желаю вам отлично отдыхать, набраться сил, испытать радости лета.

Nyári képeslap – július 15-én

Kép
  Tárgy: Csendélet hallal és ecsettel *** Kedves Mindennapi-oroszozók! A vakáció idején kissé másképp, de továbbra is mindennap lesz  Mindennapi orosz .  Kérem, kövessék a naponta érkező képeslapokat – és kívánom, hogy legyen napfényes, felhőtlen, derűs a nyarunk. Желаю вам отлично отдыхать, набраться сил, испытать радости лета.  

Nyári képeslap – július 14-én

Kép
  Tárgy:  Az ötök csoportjának (Могучая кучка) tagja; a portré a zeneszerző halálának évében, 1881-ben készült *** Kedves Mindennapi-oroszozók! A vakáció idején kissé másképp, de továbbra is mindennap lesz  Mindennapi orosz .  Kérem, kövessék a naponta érkező képeslapokat – és kívánom, hogy legyen napfényes, felhőtlen, derűs a nyarunk. Желаю вам отлично отдыхать, набраться сил, испытать радости лета.

Nyári képeslap – július 13-án

Kép
  Tárgy:  Vázlat a Morozova bojárasszony című festményhez *** Kedves Mindennapi-oroszozók! A vakáció idején kissé másképp, de továbbra is mindennap lesz  Mindennapi orosz .  Kérem, kövessék a naponta érkező képeslapokat – és kívánom, hogy legyen napfényes, felhőtlen, derűs a nyarunk. Желаю вам отлично отдыхать, набраться сил, испытать радости лета.  

Nyári képeslap – július 12-én

Kép
  Tárgy: Repin első felesége fiatalon *** Kedves Mindennapi-oroszozók! A vakáció idején kissé másképp, de továbbra is mindennap lesz  Mindennapi orosz .  Kérem, kövessék a naponta érkező képeslapokat – és kívánom, hogy legyen napfényes, felhőtlen, derűs a nyarunk. Желаю вам отлично отдыхать, набраться сил, испытать радости лета.

Nyári képeslap – július 11-én

Kép
  Tárgy:  Fenyőfák, gomolyfelhők, fecskék – és sárguló rozsmező *** Kedves Mindennapi-oroszozók! A vakáció idején kissé másképp, de továbbra is mindennap lesz  Mindennapi orosz .  Kérem, kövessék a naponta érkező képeslapokat – és kívánom, hogy legyen napfényes, felhőtlen, derűs a nyarunk. Желаю вам отлично отдыхать, набраться сил, испытать радости лета.