Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: augusztus 22, 2021

Nyári képeslap – augusztus 28-án

Kép
Tárgy:  A festő tükörképe 1909-ből *** Kedves Mindennapi-oroszozók! A vakáció idején kissé másképp, de továbbra is mindennap lesz  Mindennapi orosz .  Kérem, kövessék a naponta érkező képeslapokat – és kívánom, hogy legyen napfényes, felhőtlen, derűs a nyarunk. Желаю вам отлично отдыхать, набраться сил, испытать радости лета.  

Nyári képeslap – augusztus 27-én

Kép
Tárgy: Szocreál az 1930-as évekből *** Kedves Mindennapi-oroszozók! A vakáció idején kissé másképp, de továbbra is mindennap lesz  Mindennapi orosz .  Kérem, kövessék a naponta érkező képeslapokat – és kívánom, hogy legyen napfényes, felhőtlen, derűs a nyarunk. Желаю вам отлично отдыхать, набраться сил, испытать радости лета.  

Nyári képeslap – augusztus 26-án

Kép
Tárgy: A   Párizs-majmoló sznobság szatírája *** Kedves Mindennapi-oroszozók! A vakáció idején kissé másképp, de továbbra is mindennap lesz  Mindennapi orosz .  Kérem, kövessék a naponta érkező képeslapokat – és kívánom, hogy legyen napfényes, felhőtlen, derűs a nyarunk. Желаю вам отлично отдыхать, набраться сил, испытать радости лета.  

Nyári képeslap – augusztus 25-én

Kép
Tárgy: Kandinszkij a   Der Blaue Reiter (A Kék Lovas ~  «Синий всадник» )  művészcsoport egyik alapítója  *** Kedves Mindennapi-oroszozók! A vakáció idején kissé másképp, de továbbra is mindennap lesz  Mindennapi orosz .  Kérem, kövessék a naponta érkező képeslapokat – és kívánom, hogy legyen napfényes, felhőtlen, derűs a nyarunk. Желаю вам отлично отдыхать, набраться сил, испытать радости лета.  

Nyári képeslap – augusztus 24-én

Kép
Tárgy:  Siskin kedvenc fái (v ázlat a Tölgyliget című képhez)    *** Kedves Mindennapi-oroszozók! A vakáció idején kissé másképp, de továbbra is mindennap lesz  Mindennapi orosz .  Kérem, kövessék a naponta érkező képeslapokat – és kívánom, hogy legyen napfényes, felhőtlen, derűs a nyarunk. Желаю вам отлично отдыхать, набраться сил, испытать радости лета.  

Nyári képeslap – augusztus 23-án

Kép
Tárgy:  A peredvizsnyikek 1833-as kiállításának szenzációja az orosz Gioconda    *** Kedves Mindennapi-oroszozók! A vakáció idején kissé másképp, de továbbra is mindennap lesz  Mindennapi orosz .  Kérem, kövessék a naponta érkező képeslapokat – és kívánom, hogy legyen napfényes, felhőtlen, derűs a nyarunk. Желаю вам отлично отдыхать, набраться сил, испытать радости лета.  

Nyári képeslap – augusztus 22-én

Kép
Tárgy:  A Kelet békés világa     *** Kedves Mindennapi-oroszozók! A vakáció idején kissé másképp, de továbbra is mindennap lesz  Mindennapi orosz .  Kérem, kövessék a naponta érkező képeslapokat – és kívánom, hogy legyen napfényes, felhőtlen, derűs a nyarunk. Желаю вам отлично отдыхать, набраться сил, испытать радости лета.