Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: július 4, 2021

Nyári képeslap – július 10-én

Kép
  Tárgy: Lehetne   illusztráció   Móricz Zsigmond-novellához *** Kedves Mindennapi-oroszozók! A vakáció idején kissé másképp, de továbbra is mindennap lesz  Mindennapi orosz .  Kérem, kövessék a naponta érkező képeslapokat – és kívánom, hogy legyen napfényes, felhőtlen, derűs a nyarunk. Желаю вам отлично отдыхать, набраться сил, испытать радости лета.  

Nyári képeslap – július 9-én

Kép
  Tárgy:  Kartonra gouache technikával *** Kedves Mindennapi-oroszozók! A vakáció idején kissé másképp, de továbbra is mindennap lesz  Mindennapi orosz .  Kérem, kövessék a naponta érkező képeslapokat – és kívánom, hogy legyen napfényes, felhőtlen, derűs a nyarunk. Желаю вам отлично отдыхать, набраться сил, испытать радости лета.  

Nyári képeslap – július 8-án

Kép
  Tárgy:  Rembrandt-imitáció *** Kedves Mindennapi-oroszozók! A vakáció idején kissé másképp, de továbbra is mindennap lesz  Mindennapi orosz .  Kérem, kövessék a naponta érkező képeslapokat – és kívánom, hogy legyen napfényes, felhőtlen, derűs a nyarunk. Желаю вам отлично отдыхать, набраться сил, испытать радости лета.   

Nyári képeslap – július 7-én

Kép
  Tárgy:  Megfelelt a szocialista realizmus elvárásainak *** Kedves Mindennapi-oroszozók! A vakáció idején kissé másképp, de továbbra is mindennap lesz  Mindennapi orosz .  Kérem, kövessék a naponta érkező képeslapokat – és kívánom, hogy legyen napfényes, felhőtlen, derűs a nyarunk. Желаю вам отлично отдыхать, набраться сил, испытать радости лета.   

Nyári képeslap – július 6-án

Kép
  Tárgy:  Gogol arcát is fel lehet ismerni. Megtalálták? *** Kedves Mindennapi-oroszozók! A vakáció idején kissé másképp, de továbbra is mindennap lesz  Mindennapi orosz .  Kérem, kövessék a naponta érkező képeslapokat – és kívánom, hogy legyen napfényes, felhőtlen, derűs a nyarunk. Желаю вам отлично отдыхать, набраться сил, испытать радости лета.  

Nyári képeslap – július 5-én

Kép
  Tárgy: Így is lehet pihenni... *** Kedves Mindennapi-oroszozók! A vakáció idején kissé másképp, de továbbra is mindennap lesz  Mindennapi orosz .  Kérem, kövessék a naponta érkező képeslapokat – és kívánom, hogy legyen napfényes, felhőtlen, derűs a nyarunk. Желаю вам отлично отдыхать, набраться сил, испытать радости лета.  

Nyári képeslap – július 4-én

Kép
  Tárgy:  A Мишка косолапый csokipapír rajza és az alapjául szolgáló Siskin-képrészlet nem egyezik meg, ezért a csokit ’három medvé’-nek is nevezik *** Kedves Mindennapi-oroszozók! A vakáció idején kissé másképp, de továbbra is mindennap lesz  Mindennapi orosz .  Kérem, kövessék a naponta érkező képeslapokat – és kívánom, hogy legyen napfényes, felhőtlen, derűs a nyarunk. Желаю вам отлично отдыхать, набраться сил, испытать радости лета.